Black friday sport&fitness pe Cloe.ro

Robust si fiabil, Felt Jetty este un cruiser foate rezistent. Cadrul Felt Cantileve, din otel, asigura o platforma extrem de robusta si durabila pentru acest cruiser stilat. Pentru o plimbare cat mai placuta, Jetty este echipat cu cauciucuri cu balonaj mare, Quick Brick, cu o sa lata si extrem de confortabila si cu un sistem Shimano Nexus cu 3 viteze integrate in butucul spate. Portbagajul de pe spate ofera si functionalitate si o estetica aparte.

http://www.cloe.ro/catalog/biciclete-338

bicicleta-cruiser-felt-jetty-men-3sp-crem-11251

Prin reglarea magnetica a rezistentei la pedalare se poate opta pentru un exercitiu usor (in cazul recuperarilor medicale) sau dificil.Functii calculator: timp, viteza, distanta, puls, calorii;
Pedale confortabile antiderapante, curele siguranta ajustabile;
Pedalare in ambele sensuri;

http://www.cloe.ro/catalog/fitness-219

bicicleta-magnetica-ab-fit-20565-8917

Mult mai avansata decat oricare alta bicicleta pentru copii, Q20R ofera micilor ciclisti multe din caracteristicile bicicletelor pentru adulti. Perfecta pentru drumuri de padure sau carari de munte si cu un cadru usor care permite pustiului tau sa urce chiar si cele mai abrupte rampe. Piesele si rotile durabile vor contribui la o plimbare sigura si confortabila foarte multi kilometrii.

bicicleta-mtb-felt-q20r-de-copii-rosu-negru-11206

Tabletele Amino ST 5300 au un continut foarte ridicat de aminoacizi,obtinuti din lactalbumina (proteina perfecta) si albus de ou, cu o concentratie ridicata de aminoacizi esentiali. Continutul mare de glutamina are un rol important în dezvoltarea si regenerarea masei musculare. Ajuta la cresterea fortei, la dezvoltarea masei musculare si împiedica distrugerea tesuturilor musculare în cazul antrenamentelor intense.
Prin folosirea tabletelor Amino ST 5300 putem suplimenta aportul de glutamina din alimentatie obtinând astfel dezvoltarea celulelor musculare si prevenind catabolismul (degradarea tesuturilor musculare dupa antrenamente).

http://www.cloe.ro/catalog/proteine-suplimente-127

 

 

biotech-amino-5300-120-tablete-x-2-buc-9007

biotech-l-carnitine-fiole-2000-mg-x-2-bucati-9015

Maieul culturism și fitness Myprotein (Alb) este un maieu larg, cu spatele decupat, fapt care îi conferă un confort sporit în timpul antrenamentelor. Design-ul acestuia accentuează întregul trunchi, permițând efectuarea unor mișcări ample în timpul exercițiilor.
Maieul este confecționat din 95% bumbac de calitate premium și este inscripționat cu logo-ul Myprotein pe piept și motto-ul ‘Fuel your Ambition’ pe spate. Este ideal pentru utilizare în sala de forță sau în afara acesteia, este disponibil în 4 culori și mărimile S-XXL.

myprotein-gymheadz-stringer-vest-white-10081

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *