Black friday jucarii pe Cloe.ro

Jocul reprezinta limbajul natural al copilului, o metaforă şi expresie simbolică a ceea ce se petrece în viaţa lui. Jocul este pentru copii ceea ce reprezintă limbajul pentru adulţi. Neavând experienţa vieţii, în general copiii găsesc propriile soluţii la problemele cu care se confruntă, cel mai adesea soluţii creative. Astfel, ei se transforma in mici exploratori, descoperitori, mereu activi, ajungând să-şi construiască imaginaţia în jurul jucăriilor.
De la simplele blocuri de construcţie şi mingi de diverse mărimi până la sofisticatele maşinării robotice, jucăriile intermediază drumul către realitate pentru copii ,oferindu-le miniaturi reprezentative ale lumii adulţilor.Ajuta la stimularea creativitatii, le dezvoltă inteligenţa şi perspicacitatea, pregătindu-i pentru viaţa de adult.

http://www.cloe.ro/catalog/jucarii-copii-157

 

Magazinul tau online Cloe.ro te asteapta cu o gama larga de jucarii pentru copii!

bucatarie-pentru-copii-modern-island-8198 jucarie-din-plus-cu-oglinda-vacuta-alizee-8117 masinuta-electrica-audi-r8-spyder-14482 tren-de-calatori-cu-telecomanda-eurostar-8379 trenulet-din-lemn-city-explorer-si-masa-de-joaca-8370 trenulet-din-lemn-euro-express-cu-set-de-accesorii-8351 tricicleta-eurobaby-hr210c-roz-4035

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *