Black friday cosmetice pe Cloe.ro

tratament-pentru-par

http://www.cloe.ro/catalog/cosmetice-331

A venit deja toamna in Romania si Black Friday 2016 se apropie cu pasi repezi. Urmareste magazinul tau online Cloe.ro in perioada in perioada 18-21 noiembrie pentru a prinde reducerile momentului !

bourjois-set-mascara-nail-polish-11260

Setul contine un mascara din gama „Volume Glamour” de culoare neagra si o oja din gama „So Laque” de culoare fuchsia.

salvatore-ferragamo-acqua-essenziale-blu-shampoo-shower-gel-11200

sampon-l-oreal-proffesionnel-serie-expert-pro-keratin-refill-500-ml-11831

PROFESSIONNEL SERIE EXPERT PRO-KERATIN REFILL SAMPON UNISEX 500 ML

sampon-pentru-par-vopsit-sebastian-professional-color-ignite-mono-50-11832

Vivants este lidera tranformarii, oferind un portofoliu complet de cosmetice exclusive pentru saloanele de infrumusetare, bazandu-se pe distributia prin consultantii specializati pe piata profesionala. Scopul produselor noastre este de a transforma, desavarsi si mentine culoarea si aspectul frumusetii parului.

Produse sanatoase cu eficacitate dovedita, fabricate in mod riguros in concordanta cu reglementarile ANVISA siINTERTEK, sub supraveghere tehnica si investitii constante in inovatia tehnologica si materie prima de calitate,  interne sau importate, alese cu mare grija.

 

tratament-pentru-par-bottox-cashmir-kit-16627

Grija permanenta in a inova cu responsabilitate, Vivantsface din fabrica sa un centru de excelenta, cu tehnologie de ultima ora, protejand mediul inconjurator, cu proiecte si investitii canalizate pe optimizarea resurselor. In plus, organizatia ofera casei Vivants un spatiu multifunctional care devine centru de pregatire si integrare pentru distribuitori, profesionisti in frumusete si beneficiarii produselor. 

tratament-pentru-par-escova-cacau-crystal-kit-16599

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *