Bijuterii din argint pe Cloe.ro

Bratara din argint 925 cu marcasite si onix verde
Produsul este marcat in conformitate cu normele ANPC. Este livrat in cutie de bijuterii si plic cu protectie antisoc, insotit de factura si certificat de garantie.

 

http://www.cloe.ro/catalog/argint-428~pg6

bratara-din-argint-925-cu-marcasite-si-onix-verde-13900

Cercei din argint 925 cu cristale roz fucsia. Inchizatoare tip surub. Produsul este marcat in conformitate cu normele ANPC. Este livrat in cutie de bijuterii si plic cu protectie antisoc, insotit de factura si certificat de garantie.

 

cercei-din-argint-925-cu-cristale-roz-fucsia-13988

Cercei veriga din argint 925 decorati cu zircon alb. Produsul este marcat in conformitate cu normele ANPC. Este livrat in cutie de bijuterii si plic cu protectie antisoc, insotit de factura si certificat de garantie.

cercei-veriga-din-argint-decorati-cu-zircon-alb-14120

Set din argint 925, compus din cercei si pandantiv, decorat cu opal albastru reconstituit. Inchizatoare cercei tip surub. Lantul nu face parte din set.

set-din-argint-925-decorat-cu-opal-albastru-reconstituit-14281

Set din argint 925, compus din cercei, inel si pandantiv, decorat cu onix verde si marcasite. Inchizatoare englezeasca, tip ,,clic”. Produsul este marcat in conformitate cu normele ANPC. Este livrat in cutie de bijuterii si plic cu protectie antisoc, insotit de factura si certificat de garantie.

set-din-argint-decorat-cu-onix-verde-si-marcasite-14288

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *