Bicicleta Pegas pe Cloe.ro

Creat în 1972, reinventat în 2012. Pegas s-a relansat cu Strada, bicicleta noastră reprezentativă pentru noul capitol Pegas. Elementele distinctive sunt neschimbate. Şaua lungă e aceeaşi de pe vremea în care ne suiam câte doi pe ea, cu cheia la gât, în timp ce trageam de coarne pentru un derapaj controlat. Întoarce capul pe stradă, după Strada. Bicicleta cu care Pegas s-a întors e disponibilă şi în varianta feminină. Ținuta ei de drum e lejeră şi se potriveşte cu (aproape) oricare din ținutele tale. Accesoriul must-have din sezonul 2016: coşulețul din răchită.

 

http://www.cloe.ro/catalog/biciclete-338

bicicleta-pegas-city-1-3-viteze-verde-respect-anvelope-bej-15583

bicicleta-pegas-city-2-3-viteze-albastru-azur-15580

Schimba traseul! Urmeaza marcajul! Si cucereste varful traficului cu o bicla coborata din munti! Drumet, primul nostru MTB pastreaza linia clasica Pegas si o duce pe alte culmi. Echipat pentru drumuri forestiere in weekend cat si pentru desisul urban din timpul saptamanii, Drumet e cel mai versa(n)til model Pegas.

bicicleta-pegas-drumet-b-3x8-viteze-albastru-mat-15574

bicicleta-pegas-drumet-f-3x8-viteze-rosu-mat-15578

Mersul pe bicicletă nu se uită niciodată. Prima ta biclă ți-o vei aduce aminte întotdeauna. Sunt doar două din lucrurile la care ne-am gândit când am creat Pegas Strada Mini. Și ne-am dat seama că de fapt, e cea mai importantă bicicletă pe care am putea s-o facem vreodată. De aceea, Strada Mini respectă aproape în totalitate vechiul design al Pegasului, așa cum ni-l amintim cu toții.

bicicleta-pegas-city-mini-3-viteze-negru-mat-15579

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *