Bicicleta Mountainbike ieftina pe Cloe.ro

Performanta si pret exceptionale totul in acelasi pachet. Cadrul de aluminiu cu tuburi hidroformate din aluminiu 6061 asigura versatilitate cat si placere in timpul cursei; furca Suntour cu cursa de 100m ofera control si confort iar componentele SRAM ofera un transfer sigur de putere. Oriunde te vor purta drumurile, Nino 80 se va ridica la nivelul provocarilor.

http://www.cloe.ro/catalog/mountainbike-343

bicicleta-mtb-29er-felt-nine-80-negru-mat-11328

Double Dee 70 face parte din categoria grea, avand roti 26 x 4” ce zdrobesc totul in calea sa. Cadrul este facut din aluminiu cu o furca speciala hidroformata, foloseste o transmisie Shimano si frane mecanice pe disc Tektro. Aceasta bicicleta este rezumatul distractiei pe doua roti.

bicicleta-mtb-felt-fatbike-dd70-gri-21-14416

Un pret redus nu inseamna intotdeauna performanta redusa, iar Six 85 demonstreaza exact acest lucru. Cadrul reproiectat ofera manevrabilitate optima si confort, intr-un „pachet” gandit sa se potriveasca majoritatii ciclistilor. Un grup fiabil de componente cu 24 de viteze de la Shimano, o suspensie SR Suntour care amortizeaza vibratiile si franele V-Brake foarte puternice, fac aceasta bicicleta o alegere inspirata chiar si pentru un profesionist.

bicicleta-mtb-felt-six-85-alb-11325

Atunci cand inginerii Felt, au fost provocati de catre profesionistii din echipa Felt X-Bionic, sa creeze cea mai rapida biciccleta de XC din lume, acestia au acceptat. Dupa ce au dezvoltat propria platforma de suspensie spate, numita F.A.S.T. (Felt Active Stay Technology), au regandit cadrul, modificand profilele tuburilor, au ajustat geometria si au perfectionat stratificarea fibrelor de carbon, totul ducand la nasterea bicicletei Felt Edict. Echipata cu componente Shimano Deore XT, roti Mavic Crossride si furca RockShox, Edict Six 2 este gata de curse.

bicicleta-mtb-full-suspension-felt-edict-six-2-carbon-cadru-17-5-11329

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *