Bicicleta cursiera ieftina pe Cloe.ro

Cursiera F75 combina cadrul Felt SuperLite din aluminiu 6061 cu furca si tija de sa din carbon pentru o rigiditate crescuta si greutate redusa. Grupul compact Shimano 105 ofera posibilitatea de schimbare lina a vitezelor in orice panta. F75 este bicicleta perfecta pentru cei care doresc sa ajunga la urmatorul nivel.

 

http://www.cloe.ro/catalog/cursiere-342

bicicleta-cursiera-felt-f75-alb-11273

O bicicleta cu asemenea performante este cu adevarat rara. Incepem cu cadrul SuperLite Custom Butted din aluminiu 6061 pentru a avea un calatorie usoara si confortabila. Angrenajul Shimano Sora asigura ca schimbarea vitezelor se va face fara efort pe orice tip de teren.

bicicleta-cursiera-felt-f95-gri-rosu-11267

Z85 ofera amestecul perfect dintre incredere si performanta datorita imbinarii cadrului Felt FLite din aluminiu cu furca din carbon. Shimano Tiagra asigura o performanta fara cusur in timp ce schimbi viteza pe dealuri sau intr-un sprint. Avand un angrenaj compact, aceasta bicicleta te va duce pe munti si inapoi cu incredere. Z85 este cheia uneia dintre cele mai bune zile pe care le-ai avut.

bicicleta-cursiera-felt-z85-gri-negru-11271

Fie ca esti in cautarea unei biciclete usoare pentru catarare, sau o sprintera agila, F4 este pregatita pentru orice provocare. Cu un cadru din fibra de carbon UHC Performance, si un grup de componente dovedite in concursuri, aceasta bicicleta este construita pentru viteza. Cadrul este construit folosind tehnologia Felt Modular Monocoque Construction, ceea ce se traduce intr-un cadru foarte usor si rigid. Un monobloc BB30 si un headset conic de 1.5″ asigura un transfer optim de putere, in timp ce schimbatoarele si deraioarele Shimano Ultegra, asigura trecerea foarte precisa intre viteze. Usoata si eficienta, bicicleta Felt F4, este gata pentru orice cursa.

cursiera-felt-f4-team-issue-carbon-cadru-56cm-11280

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *