Bicicleta Cruisera ieftina pe Cloe.ro

Bixby este o bicicleta perfecta pentru drumul tau spre birou, sau pentru o plimbare spre plaja insorita. Cadrul „sanatos” si distractiv si grafica moderna, sunt elemente distinctive Felt, care vor intoarce capete oriunde vei merge. Cauciucurile balonate si ghidonul inalt, asigura o plimbare extrem de confortabila ccare iti va permite sa te bucuri de peisaje. Tine minte, viata este o calatorie nu o destinatie.

http://www.cloe.ro/catalog/cruisere-339

bicicleta-cruiser-felt-bixby-negru-11252

Burner este un omagiu adus pionierilor mountainbike-ului, care incorporeaza aspectul primelor MTB-uri cu componente actualizate cu noile tehnologi. Rezultatul este un cruiser unicat. Burner este construit pe un cadru de calitate, din aluminiu, care contribuie la obtinerea unei greutati reduse si la imbunatatirea calitatii plimbarii. Ca un plus, rotile masive, de 29 de inch, cu cauciucuri cramponate, ofera aderenta buna pe orice suprafata.

bicicleta-cruiser-felt-burner-29er-rosu-crem-11253

Robust si fiabil, Felt Jetty este un cruiser foate rezistent. Cadrul Felt Cantileve, din otel, asigura o platforma extrem de robusta si durabila pentru acest cruiser stilat. Pentru o plimbare cat mai placuta, Jetty este echipat cu cauciucuri cu balonaj mare, Quick Brick, cu o sa lata si extrem de confortabila si cu un sistem Shimano Nexus cu 3 viteze integrate in butucul spate. Portbagajul de pe spate ofera si functionalitate si o estetica aparte.

bicicleta-cruiser-felt-jetty-men-3sp-crem-11251

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *