Apple pregateste o noua premiera! Poate fi cel mai important produs nou de la primul iPhone

Cand vorbim de smartphone-uri, iPhone-ul mereu e primul. Apple doreste sa schimbe din nou lumea!

 
Desi Apple aret un renume pentru modul in care pastreaza secretul in ceea ce priveste produsele pe care le pregatesc, in ultimii ani lucrurile s-au schimbat. Iar marele plan al celor de la Apple a fost dezvaluit!

Dupa ce Tim Cook a recunoscut in luna octombrie ca Apple se gandeste la realitatea augmentata si la investirea in aceasta zona, iata ca planul a fost dezvaluit: alaturi de Carl Zeiss AG, Apple lucreaza la o pereche de ochelari cu realitate augmentata urmand sa fie prezentati anul acesta. Acest lucru a fost confirmat de un oficial de la Carl Zeiss.

Carl Zeiss este o companie importanta din Germania ce are o experienta de zeci de ani in dezvoltarea sistemelor optice avansate, de la microscopuri la lentile pentru ochelari. Vestea vine ca o confirmare a informatiilor publicate de Bloomberg si Financial Times din ultimele luni. In plus, Apple l-a angajat in luna septembrie pe Yuri Petrov, cel care a lucrat la Occulus VR, si pe Zeyu Li, inginer de la startup-ul legat de realitatea virtuala, Magic Leap.
Cei de la Apple doresc ca noul produs sa lucreze cu iPhone-ul si sa reprezinte o revelatie in lumea tech asa cum a fost cand primul iPhone a fost lansat, in urma cu 10 ani.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *