Apple ar putea lansa 3 modele de iPhone 7 diferite în toamna aceasta

Dacă pana acum a fost greu să alegi între un iPhone de 4.7 inchi şi unul de 5.5 inchi, se pare ca treaba devine din ce în ce mai complicata in toamna aceastui an. Un nou zvon sugerează că iPhone va urma modelul iPad şi va lansa 3 modele diferite : un iPhone 7, un iPhone 7 Plus şi un model Pro . Este practic aceeaşi mutare pe care a făcut-o Apple în cazul iPad mini, iPad Air şi iPad Pro.

Nu este clar dacă Pro va fi un dispozitiv mai mare cum a fost iPad Pro pentru seria iPad sau de ce am avea nevoie de el. Zvonurile indică faptul că vom avea cameră duală, încărcare wireless via smart connector pe care îl vedem şi pe iPad Pro.Desigur, zvonurile există pentru a fi spulberate, dar mai e ceva timp până când vom avea parte de informaţii oficiale din partea gigantului din Cupertino.

Alte zvonuri indica faptul că va exista un iPhone 7 precedat de un iPhone 7S. Dar pentru ce va fi nevoie de un iPhone Pro care presupune costuri suplimentare de până la 150 de dolari?

 

Vara-2016

michael-kors-susannah-medium-quilted-leather-tote-bag-11599 michael-kors-selma-large-top-zip-saffiano-leather-satchel-bag-11583 michael-kors-dillon-cross-body-bag-11592

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *