Apple a lansat 3 noi MacBook Pro, cel mai ieftin costa 1.499 de dolari. Anuntul pe care fanii il asteptau de 4 ani

Apple a lansat laptopurile intr-un eveniment joi seara.
Apple a prezentat 3 noi laptopuri – 2 dintre acestea au 13 inch, in timp ce unul are 15 inch. Versiunea entry este pentru fanii MacBook Air. Cu o grosime de 14.9mm, vine cu 2 porturi Thunderbolt 3 si cantareste aprox 1.3kg. Se bucura de un procesor 6-gen 2GHz dual-core Intel Core i5 cu Iris Graphics 540, 8GB de RAM si 256GB SSD. Pretul este de 1.499 de dolari.


Modelul high-end de 13inch are aceeasi grosime si aceeasi greutate. Modelul de 15inch vine cu o grosime de 15.5mm si cantareste aprox 1.7kg. Ambele detin touchpad-uri de 2 ori mai mari decat predecesorii, precum si noua tastatura cu mecanismul Butterfly la MacBook-ul de 12inch.

Touch ID pentru recunoasterea amprentei este pus sub butonul de power. Mai multe persoane isi pot inregistra amprenta iar sistemul de operare va schimba contul in functie de persoana care se autentifica.

Cel mai important aspect in noile MacBook Pro este banda OLED care a fost pusa deasupra tastaturii pentru a inlocui tastele cu functii. Este numit Touch Bar de catre Apple. Iti arata diferite lucruri in functie de ce lucrezi pe Mac. De exemplu, daca ii scrii cuiva, iti sugereaza cuvinte si chiar emoji. In Safari, iti arata site-urile cel mai des vizitate. Siri are un loc dedicat in Touch Bar astfel incat poti sa ii ceri ceva foarte rapid si usor.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *