Aplicatia pe care Apple nu vrea sa o ai! Ce se intampla daca ti-o instalezi

Aplicatia urmeaza sa disparea in curand din App Store.
Noua aplicatie Apple pentru mesaje, Messages (cunoscuta in trecut sub numele de iMessage) este considerata ca fiind una dintre cele mai bune parti din iOS 10. Insa aceasta a condus la decizia de a scoate o alta aplicatie din App Store.

Phoneys, creata de Adam Howell, este o aplicatie ce foloseste acelasi font ca Messenger fiind creata pentru amuzament. Cu ajutorul ei,faci sa para ca anumite fraze sunt scrie de persoana cu care vorbesti (de ex: Esti atat de destept, Echipa ta e mai buna ca a mea etc) spre surprinderea acesteia.Desi a fost primit acceptul initial, Howell a fost contactat de catre avocatii Apple: „Nu erau fericiti ca Phoneys a trecut de procesul de review” a scris Howell intr-o postare pe Medium. Apple vrea ca intr-o saptamana sa schimbe aplicatia astfel incat mesajele sa nu mai semene cu cele din Messenger.

Howell a spus insa ca nu stie ce va face pentru ca o astfel de modificare ar strica „intreg spiritul aplicatiei”. O alta varianta ar fi sa nu mai faca niciun update al aplicatiei iar cei care au cumparat-o o vor putea folosi in continuare chiar daca Apple o va sterge. Termenul limita pentru Howell se incheie joi, 6 octombrie.

 

 

Veste uriasa pentru utilizatorii de iPhone! Pot castiga 1.5 milioane de euro daca fac asta

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *