Aparate de aer conditionat pe Cloe.ro

12356924_1659618874276046_4646836985388889558_o
În ultimii ani, odată cu evoluţia tehnologiei, preţurile au devenit suficient de mici, încât un astfel de aparat se găsește în din ce în ce mai multe case.
Care sunt componentele constitutive ale aparatului de aer condiţionat, modul de funcţionare al acestuia, precum şi câteva sfaturi practice privind achiziţionarea unuia–>
aer-conditionat-24000-btu-8532
Una dintre ideile greşite şi foarte răspândite este aceea are loc un transfer de aer prin intermediul echipamentul aparatului, de la exterior către interior şi invers, că aerul din interiorul camerei este preluat cumva de aparatul de aer condiţionat şi evacuat prin furtunurile ce leagă echipamentul din interior de unitatea exterioară, iar aerul din afară este răcit şi introdus în interior.
O altă idee greşită este aceea că aparatul de aer condiţionat produce cumva aer rece pe care-l introduce în cameră. Ceea ce, în esenţă, aparatul de aer condiţionat face este să treacă aerul din interiorul camerei printr-un dispozitiv, vaporizator, prin care circulă lichidul de răcire, iar în urma interacţiunii între aerul cald şi vaporizator, căldura este absorbită şi apoi eliminată.
aer-conditionat-whirlpool-profesionale-12-000-btu-8527
Aparatul de aer condiţionat este un echipament complex destinat transferului de căldură, a transferului căldurii din aerul din cameră în dispozitivul cu lichid de răcire; riguros vorbind, rece este un concept, o convenţie de limbaj pentru a descrie lipsa căldurii.
Părţile funcţionale principale ale aparatului sunt următoarele: compresorul (unitatea exterioară), condensatorul (unitatea exterioară), ventilatoarele (ambele unităţi), vaporizatorul (unitatea interioară) şi partea de comandă-control.
gree-multi-filter-inverter-18000-btu-8613
Pentru mai multe detalii, acceseaza site-ul magazinului tau online Cloe.ro !
http://www.cloe.ro/catalog/aparate-de-aer-conditionat-177~pg2

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *