Andreea Radulescu recomanda tratamentul pentru par „Bottox Cashmir” de la VIVANTS

Andreea Radulescu detine primul salon de infrumusetare din judetul Prahova care a testat gama de produse pentru par, pe baza de botox, de la celebrul producator VIVANTS.

 

Tratamentul „Bottox Cashmir” este unul dintre cele mai inovatoare produse de reparare si protejare a parului, fiind inspirat din textura de matase si  luminozitatea casmirului, o floare rara de origine asiatica care este foarte apreciata de cultura araba, pentru a crea propria constructie si reajustare termala la conceptul capilar al Botox-ului.

tratament-pentru-par-bottox-cashmir-kit-16627

„Recomand tuturor celor care stiu sa aprecieze un produs de calitate superioara aceasta gama de la Vivants. Eu folosesc produsele lor in salonul meu si sunt foarte multumita de rezultate si de feedback-ul clientelor. Evident ca prima data am testat Bottox Cashmir-ul pe parul meu si diferenta se observa de la prima aplicare”, a declarat Andreea Radulescu, administratorul Hollywood Experience Beauty Salon din Ploiesti.

Clientele care doresc un tratament eficient pentru parul deteriorat sau pentru mentinerea stralucirii si rezistentei, pot testa produsele Vivants Bottox Cashmir la salonul Andreei Radulescu situat in Ploiesti pe strada Rudului nr.4, tel. 0741.223.619

De unde pot fi procurate produsele Vivants

Cloe.ro este unic importator si distribuitor in Romania al produselor pentru par Vivants.

Grija permanenta in a inova cu responsabilitate, Vivants face din fabrica sa un centru de excelenta, cu tehnologie de ultima ora, protejand mediul inconjurator, cu proiecte si investitii canalizate pe optimizarea resurselor. In plus, organizatia ofera casei Vivants un spatiu multifunctional care devine centru de pregatire si integrare pentru distribuitori, profesionisti in frumusete si beneficiarii produselor. 

Surpinde-te si cucereste-ti clientii cu produsele Vivants”.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *