Allview a lansat unul dintre cele mai puternice telefoane din lume! Bateria tine 4 zile, pretul e pe masura! Cat costa

Allview a prezentat ieri gama P9 Energy in cadrul unui eveniment desfasurat la Bucuresti. 3 smartphone-uri caracterizate prin autonomie considerabila, masuri sporite de securizare a datelor si specificatii de top au fost introduse publicului: P9 Energy, P9 Energy Lite si P9 Energy mini.

„Autonomia este temelia pe care cladim aceasta gama, pentru ca ea ne ajuta sa ne bucuram de toate celelalte beneficii grozave ale tehnologiei. Siguranta pentru datele personale ale utilizatorilor este al doilea mare plus ce recomanda aceasta serie. Smartphone-urile ce poarta emblema Energy sunt printre cele mai apreciate dispozitive Allview si ne bucuram sa le prezentam astazi optimizate pentru a atinge noi performante, cu un design metalic cuceritor si detalii care fac diferenta”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

P9 Energy este un smartphone unibody care incorporeaza in numai 8.2 mm grosime un acumulator de 5.000mAh, ce asigura autonomia terminalului pentru 3 zile de utilizare normala sau chiar 4 zile de intrebuintare usoara. O baterie incarcata complet se bucura pana la 555 de ore in stand-by si pana la 1.621 de minute de convorbire. In plus, datorita tehnologiei MediaTek Pump Express +, durata de incarcare a acumulatorului va fi redusa cu pana la 60%, in comparatie cu solutiile clasice de incarcare.

P9 Energy vine cu 4GB RAM, memorie Flash de 64GB si ruleaza Android 6.0, Marshmallow.

Smartphone-ul vine cu procesorul Octa Core helioP10, ale carui beneficii au fost prezentate in cadrul evenimentului de lansare de Arthur Wang, Senior Director MediaTek.

 

 

Promotii televizoare black friday

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *