Allview a lansat un telefon nou P6 eMagic + aplicatia Magic Touch ! Vezi pe Cloe.ro

Allview a lansat aplicatia Magic Touch si primul smartphone pe care aceasta va rula, P6 eMagic.

„Credem ca atunci cand vine vorba de tehnologie, oamenii cauta mereu solutii care sa le faca viata mai usoara si care sa le economiseasca timpul pretios. Pornind de la aceasta idee, am studiat atent comportamentul utilizatorilor de tehnologie mobila, le-am analizat nevoile si am incercat sa cream o prima solutie care faciliteaza tranzitia de la o aplicatie la alta, fara a mai necesita revenirea in ecranul principal. Asa s-a nascut Magic Touch, o aplicatie pe care vom continua sa o dezvoltam pentru a oferi un plus de confort utilizatorilor nostri”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Prin activarea acestei aplicatii ,utilizatorilor le vine la dispozitie un meniu lateral in care este posibil sa adauge pana la 15 aplicatii favorite. Acestea raman la indemana, indiferent unde umbla utilizatorul. Magic Touch este adaptabil usor utilizatorului, in dreapta sau stanga ecranului, in functie de mana cu care umbla acesta.

P6 eMagic este telefonul pe care o sa fie testata aplicatia Magic Touch. Acesta are un Display de 5” IPS si designu compact . Folosirea aplicatiei Magic Touch va scoate in atentie curbura discreta a sticlei 2.5D, care da o senzatie extrem de placuta la atingere. P6 eMagic este un smartphone Dual SIM care vine cu procesor Quad Core 1,3 GHz si memorie RAM de 1GB. Sistemul lui de operare este Android 5.1, Lollipop, care asigura o experienta placuta de utilizare. Memoria Flash este de 16GB iar cei care doresc o pot extinde prin adaugarea unui card microSD de pana la 128GB in regim single SIM.

Camera principala a telefonului este de 8MP si ne pune la dispozitie functii ingenioase: profunzimea imaginii datorita modulului „Vizualizare din mai multe unghiuri”, poate surprinde peisaje uimitoare utilizand modul „Panoramic”, captureaza perfect miscarea prin „Motion Track” si inregistreaza in clipuri scurte evenimente care dureaza mai mult datorita modului Time Lapse. Pentru selfie-uri , exista camera frontala de 2MP si functia Face Beauty.

 

(pentru detalii,click pe poze )

 

Ofertele-primaverii

electrocasnice-cloe segway-ninebot-electric-wheel

1830 6602 transport-png_05 transport

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *