Allview a lansat cel mai rapid telefon: „Este primul din lume care face asta!” Cat costa

Noul V2 Viper S „ajunge la viteze de reactie ce rivalizeaza cu cele mai populare telefoane”.
Allview a lansat ieri smartphone-ul V2 Viper S, un terminal cu un sistem de operare optimizat pentru atingerea unor viteze surprinzatoare.

„Dezvoltat impreuna cu Google si MediaTek, V2 Viper S este primul smartphone din lume ce integreaza conceptul FastPass, o solutie menita sa ofere utilizatorului cat mai multa libertate in a-si alege aplicatiile care-l intereseaza. Cu un sistem aerisit, optimizat si stabil, V2 Viper S atinge viteze de reactie ce rivalizeaza cu cele mai populare telefoane inteligente ale momentului”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Utilizatorii V2 Viper S se pot bucura de viteze 4G Dual Mode, in standardele FDD si TDD. Mai mult, fisierele care au peste 20MB pot fi descarcate mai rapid cu ajutorul functiei Turbo Download, care foloseste atat conexiunea WiFi cat si 4G/3G.

V2 Viper S este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Octa Core, folosind sistemul de operare Android 6.0, Marshmallow si are 3GB memorie RAM si o memorie Flash de 32GB. Spatiul de stocare se poate extinde prin utilizarea unui card microSD de pana la 128GB pentru care exista slot dedicat.

Realizat din materiale care ofera o buna aderenta in mana utilizatorului, V2 Viper S combina design-ul elegant cu spiritul practic. Display-ul IPS Full HD de 5 inch reda culori patrunzatoare si o luminozitate excelenta. Tehnologia inovatoare LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD) asigura un raspuns rapid al display-ului la solicitarile utilizatorului, consum redus de energie si temperatura de lucru mai scazuta.

Compusa din 6 lentile, camera principala de 16MP cu ajutorul celor 3 led-uri flash o sensibilitate crescuta in conditii de iluminare scazuta, iar camera frontala de 5MP e pregatita sa transforme toate zambetele in selfie-uri atragatoare.

V2 Viper S vine dotat de asemenea cu senzor infrarosu, ceea ce permite smartphone-ului sa foloseasca functia de telecomanda pentru dispozitivele electrocasnice.

Smartphone-ul V2 Viper S este disponibil pe baza de precomanda incepand de ieri, la pretul de 1.149 lei, iar livrarile incep la sfarsitul lunii octombrie.

 

Birou Batman

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *