Ai telefon cu Android? Iata ce vei putea sa faci de acum incolo! Vei renunta la un lucru pe care il faceai de cand ai avut primul telefon

Facebook a facut anuntul saptamana aceasta : aplicatia Messenger vine cu suport pentru SMS-uri. Astfel, utilizatorii de Android isi pot seta aplicatia ca fiind cea pentru mesaje prin default. Nu va mai fi nevoie sa treci din Messenger in aplicatia de mesaje.

Pentru cei care opteaza pentru aceasta varianta, update-ul este disponibil deja in Google Play. Aparent, se pare ca nu exista niciun plan sa fie adusa aceasta functie si pe iOS.

Odata ce activezi functia prin optiunea „default SMS app” din setarile Messenger, vei putea sa vezi mesajele text primite alaturi de mesajele din aplicatie. Urmeaza sa fie instalat si suportul pentru o parte din continutul Facebook, inclusiv stickere, emoji, audio, photo si informatii despre locatie. Alte lucruri precum boti, GIF, plati si aplicatii third-party vor ramane disponibile doar pentru mesajele din Messenger.Facebook va reusi sa distinga mesajele pe Facebook si SMS-urile prin culori diferite – mesajele de pe Facebook vor fi albastre, in timp ce SMS-urile vor fi mov. De asemenea, vei vedea iconita de Messenger sub poza prietenilor care folosesc Messenger.

 

 

1830

apple-iphone-6s-rose-gold-128gb-13293 samsung-galaxy-s7-g930-32gb-gold-platinum-13337 telefon-mobil-huawei-p9-venus-lite-dual-sim-gold-4g-16gb-15395

 

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *