„Acesta este telefonul cu Android pe care il astepta toata lumea!” Motivul pentru care este adevaratul rival pentru iPhone 7

Telefonul este disponibil in magazine !
Au fost prezentate in urma cu 2 saptamani telefoanele Pixel si Pixel XL ale celor de Google care se pare ca au parte de review-uri extraordinare din partea celor mai mari publicatii din domeniu. Atat de bune incat pretul actiunilor este in crestere de cand acestea au fost publicate.

Titlul celor de la Wall Street Journal spune totul: „Acesta este telefonul cu Android pe care il astepta toata lumea”. Articolul continua: „Google a preluat o parte din strategia Apple si a creat cel mai bun telefon cu Android”.

Cei de la The Verge au spus acelasi lucru: „Ambele versiuni de Pixel vin cu procesor Qualcomm Snapdragon 821, 4GB de RAM si un ecran OLED superb cu culori vibrante. Si un alt lucru important: luna viitoare, Daydream VR va fi lansat si utilizatorii isi vor dori sa aiba un ecran de aceasta calitate.

Pentru un telefon Made by Google, acestea sunt asteptarile – este un lucru bun ca atunci cand Google a avut prima data bata in mana, a trimis un home run”.

Desigur, au aparut si critici. Acestea vizeaza in primul rand design-ul, considerat „lipsit de riscuri”. Bateria este insa superioara celorlalte flagship-uri lansate anul acesta: „rezista mai bine de o zi” dupa cum scriu cei de la 9to5Google. Laude au primit si camera telefonului, dar si noul asistent virtual.

 

 

mobilier-copii-personaje-fete

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *