A fost lansata varianta locala a unui iPhone! Ce poate face acest telefon

O companie  a lansat un smartphone care seamana foarte bine cu un iPhone.
Chiar daca resping orice produse venite din occident, autoritatile de la Phenian nu au nimic impotriva lansarii unor produse locale, inspirate din cele straine.

Astfel, compania de stat DPRK a prezentat un smartphone realizat in Coreea de Nord, dar care seamana foarte mult cu un iPhone. Telefonul se numeste Jindallae 3, nume care face referire la o floare din Coreea de Nord.

Din pacate, in afara de numele produsului si de cateva fotografii cu noul telefon, nu se stie nimic altceva despre el, scrie Daily Mail.Lansarea aceasta nu trebuie totusi sa surprinda, pentru ca autoritatile de la Phenian sunt interesate de dezvoltarea tehnologiei, singura conditie fiind ca produsele sa fie fabricate 100% local.
Comunicatul emis de compania sustinuta de regimul de la Phenian mentioneaza ca toate piesele telefonului sunt realizate in Coreea de Nord, dar si sistemul de operare si design-ul. Totusi, este imposibil sa nu observam o asemanare cu cel mai recent model de iPhone.

Totodata, unii experti in domeniu sustin ca telefonul ar fi fost realizat in colaborare cu China.

Jindallae 3 a fost lansat in luna martie, dar imaginile au fost publicate abia acum. Telefonul are o aplicatie pentru poze, una pentru muzica, un browser de internet si un calculator.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *