A fost ales „cel mai bun smartphone din lume”! Care este castigatorul topului realizat de experti

Consumer Reports a prezentat topul celor mai bune telefoane din lume.
Pe primele doua locuri se afla noile modele lansate de Samsung: Galaxy S8+ si Galaxy S8. Raportul realizat de Consumer Reports ofera ca argumente pentru aceasta alegere „camera extraordinara, rezistenta bateriei si ecranul superb”, scrie Daily Mail.

In mod surprinzator, iPhone 7 este abia pe locul 5, cu modelul iPhone 7 Plus.

Iata care sunt cele mai bune 5 telefoane la ora actuala, confirm Consumer Reports:

Locul 1: Samsung Galaxy S8+
Locul 2. Samsung Galaxy S8
Locul 3. Samsung Galaxy S7 Edge
Locul 4. LG G6
Locul 5. iPhone 7 Plus
Chiar daca succesul noilor modele Galaxy poate fi surprinzator pentru multa lume, secretul sta in special in noul display deosebit, fara margini, spune Jerry Beilinson de la Consumer Reports.

Un alt detaliu important este faptul ca noile telefoane au ecrane mai mari ca modelele anterioare, insa dimensiunea totala a telefonului s-a mentinut la fel, datorita eliminarii marginilor din lateral si din partea de jos.

Totodata, forma telefoanelor, care sunt mai inalte si mai subtiri, il ajuta pe utilizator sa tina mai usor aparatul atunci cand vrea sa isi faca un selfie.

Si rezistenta bateriei este un punct forte pentru Samsung. Galaxy S8+ rezista 26 de ore de convorbire, iar bateria S8 tine 23 de ore.

In privinta folosirii datelor, S8+ rezista 17,5 ore, iar S8 14,5 ore.

Singurul capitol la care iPhone 7 Plus a fost laudat in mod deosebit este camera duala, insa si aici a impartit aprecierile cu LG G6.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *