A aparut ASUS ZenBook Flip UX360CA. Vezi cat costa si ce specificatii are

ASUS a anuntat , printr-un comunicat oficial, disponibilitatea pe piata romaneasca a laptopului convertibil ZenBook Flip UX360CA, primul model ZenBook care dispune de o balama dubla, permitand astfel rotirea ecranului la 360°. UX360CA marcheaza debutul dispozitivelor convertibile in celebra serie ZenBook, formata din ultraportabile premiate pentru design.

Ecranul este de 13.3″, cu rezolutii de pana la 3200×1800 pixeli (QHD+) si beneficiaza de o balama rezistenta ce se poate roti la 360°, modelul UX360CA poate fi utilizat ca laptop traditional, ca tableta sau in orice alt mod. Cu un profil de numai 13.9 mm grosime, o greutate de 1.3kg si o autonomie de pana la 12 ore, UX360CA este alegerea perfecta pentru oamenii de afaceri, navetisti sau profesionisti, sau pentru orice utilizator care vrea un laptop polivalent adaptabil instant la orice situatie.
Carcasa este fabricata dintr-un singur corp de aluminiu solid, capacul are semnatura ZenBook cu finisaje concentrice inspirate de filosofia Zen. Designul suplu este completat de un profil cu grosimea de numai 13.9mm si greutatea de 1.3kg. Aspectul elegant este completat de doua nuante culoristice deosebite: auriu si gri mineral.


Ecran este senzitiv si are diagonala de 13.3″ cu rezolutia QHD+ (3200 x 1800). Este alegerea ideala pentru vizualizarea de filme la rezolutie inalta, fotografii digitale, grafica si documente la detalii fara precedent. Modelul beneficiaza de o paleta larga de culori ce acopera 72% din spectrul NTSC si tehnologia exclusiva ASUS Splendid.

Performantele video au fost imbunatatite cu tehnologia ASUS Tru2Life ce optimizeaza automat claritatea si contrastul fiecarui pixel din fiecare cadru, astfel incat filmele sunt redate mai clar, cu mai multe detalii.

 

Vara-2016

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *